Kings olimpiados komanda pasveikino progimnazijos bendruomenę

KINGS komanda aplankė „Verdenės“ progimnaziją ir sveikino mokinius, juos ruošusius mokytojus su pavasario semestro pasiekimais, apdovanojo juos diplomais bei padėkomis! Didžiuojamės ir sveikiname gabiuosius finalistus:

1. Eimantę Mišutytę, 7 kl.
2. Rapolą Žygų, 7 kl.
3. Justą Danušį, 7 kl.
4. Deimantę Pociūtę, 7 kl.
5. Ugnę Razgaitytę, 7 kl.
6. Emiliją Čiužaitę, 7 kl.
7. Žaną Grauslį, 7 kl.
8. Arminą Jackų, 6 kl.

Dėkojame aktyviausiems pedagogams, padėjusiems pasiruošti olimpiadoms: matematikos mokytojams Snieguolei Stakvilionei ir Audriui Baltrušaičiui, lietuvių kalbos ir literatūros mokytojai Aretai Tamošaitienei.

SVARBU! Registracija (www.kings.lt/registracija) į KINGS rudens semestro olimpiadas jau prasidėjo ir mokytojo užregistruoti arba patys užsiregistravę mokiniai galės dalyvauti kvalifikaciniame KINGS olimpiados etape nuo rugsėjo 30 d. iki spalio 11 d. internetu visiškai NEMOKAMAI!

Didžiuojamės mūsų mokyklos mokiniais, dalyvavusiais pavasario semestro KINGS olimpiadose bei mokytojais, paskatinusiais ir padėjusiais savo mokiniams žengti naujų žinių link. Tikimės, jog šį semestrą prie mūsų mokyklos vardo garsinimo KINGS olimpiadose prisijungs dar daugiau gabių ir šaunių mokinių!

Skip to content