„Lik sveika, pradine mokykla!“

Gėlės  – dažniausia kiekvienos šventės puošmena. Gėlės visada papuošia ir šventę, kai įteikiami ketvirtų klasių baigimo pažymėjimai. 2021 metų birželio 16 dieną, organizuojant atskirus penkis renginius, pradinio ugdymo programos baigimo pažymėjimai įteikti penkių 4 klasių mokiniams. Taip pat buvo sudaryta galimybė renginį stebėti nuotoliu, mokyklos Office 365 platformoje.

Ketvirtų klasių mokiniai nešini įvairiaspalvių gėlių puokštėmis rinkosi į atsinaujinusią mokyklos aktų salę, kurioje įgyvendinant įstaigos veiklos tobulinimo plano priemones pagal Europos Sąjungos struktūrinių fondų projektą „Kokybės krepšelis“ progimnazijos renginių organizavimui įrengta aktų salės garso, vaizdo bei apšvietimo sistema. Spalvingą mokytojos Dianos Čužienės scenografiją papildė ne tik atsinaujinęs sceninis apšvietimas, bet ir įspūdingi margaspalvių gėlių vaizdai  didžiuliame projektoriaus ekrane.

Visus ketvirtokus su šia išskirtine  diena sveikino mokyklos direktorė Rima Bėčiuvienė ir įteikė  padėkas pažangą padariusiems  mokiniams  už pasiekimus bei aktyvų dalyvavimą mokyklos gyvenime. Padėkų gausa ir įvairovė atskleidė, jog praėję mokslo metai pasižymėjo didele gausa gerų  darbų.

Ketvirtokų akyse matėsi jaudulio ir nerimo kibirkštėlės, nes per ketverius metus patirta daug smagių akimirkų ir nepakartojamų įspūdžių. Scenoje ketvirtokai muzikuodami ir dainuodami tarė nuoširdų „sudie“ pradinėms klasėms, poetiniu žodžiu atsisveikino su savo mokytojomis Nijole Šilgaliene, Rovena Šerpetauskiene, Irute Skališiene, Irute Vrubliauskiene, Romualda Gavorskiene bei  mokytojais-dalykininkais. Direktorei Rimi Bėčiuvienei ir direktoriaus  pavaduotojai Irenai Andriekienei įteikus pradinio ugdymo programos baigimo pažymėjimus mokinių mamų ir tėčių atstovai padėkojo mokyklai ir mokytojams už suteiktas žinias, už gerumą, kantrybę ir nuolatinį rūpestį.

Ketvirtokai šypsodamiesi ir negailėdami aplodismentų dėkojo renginių organizatoriams: Ramūnui Kaubriui, Mariui Komovui, Modestui Rumbučiui, Vilijai Prikockienei, Dianai Kačenauskienei, Irutei Vrubliauskienei. Fotografuodamiesi scenoje ketvirtokai linkėjo vienas kitam gerų, turiningų ir linksmų atostogų.

Socialinis pedagogas Ramūnas Kaubrys

Skip to content