Edukrafto pamokos 4B klasėje

4b klasės mokiniai jau antrus metus intensyviai integruoja į ugdymo procesą informacines technologijas. Ketvirtokai kiekvieną savaitę išbando vis naujas Scratch programavimo galimybes, kuria vis naujas interaktyvias istorijas, ar naudodamiesi Tinkercad programos aplinka, kuria 3D modelius. Taip pat mokiniai noriai atlieka įvairias mokytojos paruoštas interaktyvias užduotis.
Šį kartą ketvirtokų dėmesio centre – populiariausias pasaulio žaidimas „Minecraft“. Kartu su Edukrafto mokytojais, jungdamiesi į virtualias pamokas, 4b klasės mokiniai 6 savaites naudojosi edukacine Minecraft versija, turėjo tris nuotolines pamokas su EDUKRAFTO mokytojais, išbandė įvairiausius žemėlapius, kūrė savo aplinkas, lavino vaizduotę.
Dalyvavimas šiame projekte vaikams padarė labai gerą įspūdį. Dar nesibaigus projektui, visi vienbalsiai pritarė, kad norėtų pakartoti ir toliau lengvai ir suprantamai mokytis įvairiausių mokomųjų dalykų žaisdami „Minecraft“ žaidimą. Dėkojame Edukrafto komandai už puikią galimybę pasimokyti žaidžiant.
4b klasės mokytoja Dovilė Kairė

Skip to content