Paskutinis skambutis

Nuskambėjo, nuaidėjo Klaipėdos „Verdenės“ progimnazijos pradinukams paskutinis skambutis. Skambaus būgnų gausmo 1–3 klasių mokiniai buvo pakviesti į aktų salę paskutinei šių mokslo metų pamokai. Direktorė Rima Bėčiuvienė pasveikino visus mokinius, sėkmingai užbaigus mokslo metus. Padėkos raštus įteikė puikiai ir labai gerai besimokantiems, asmeninę pažangą padariusiems mokiniams. Už įsitraukimą į aktyvią kūrybinę tiriamąją veiklą ir nuoširdų dalyvavimą patirtinio mokymo (si) veikloje kiekviena klasė apdovanota atminimo knygomis. Progimnazijos bibliotekos vedėja taip pat padėkos raštais paskatino aktyviausius knygų skaitovus.
Paskutinis skambutis šiandien nuskambėjo ir progimnazijos ketvirtokams. Su nerimu širdyse ir jauduliu akyse mokiniai rinkosi į paskutinę pirmosios mokytojos pamoką.
Direktorė Rima Bėčiuvienė pasveikino ketvirtokus, sėkmingai baigusiems pradinio ugdymo programą palinkėjo sėkmės ateityje. Pradinio ugdymo baigimo pažymėjimai įteikti 144 ketvirtokams. Padėkos raštai taip pat įteikti už puikų ir labai gerą mokymąsi, aktyvią veiklą mokykloje, asmeninę pažangą ir nuolatinį norą tobulėti. Šešios šaunios ketvirtokų klasės simboliškai atsisveikino su mokykla, bet sugrįš vėl nuo rugsėjo ir tęs mokymąsi 5-toje klasėje.
Linkime būsimiems penktokams toliau auginti savo svajones ir drąsiai jų siekti, būti aktyviems, kūrybiškiems ir norintiems tobulėti.
Jau tradicija tapo pasibaigus mokslo metams išrinkti „Verdenės“ perlus. Šiais mokslo metais „Metų kolega“ tapo pradinio ugdymo mokytoja Irina Danilienė, o „Metų talentu“ apdovanota 4d klasės mokinė Lėja Rimiškytė.

Skip to content