Mugė „Gera daryti gera“

Kovo 7 dieną progimnazijoje šurmuliavo mugė „Gera daryti gera“.  Joje aktyviai dalyvavo visa progimnazijojos bendruomenė, prisijungė ir mokinių tėveliai, ir mokyklos darbuotojai. Dažniausiai pasitaikančios prekės ant  prekystalių buvo kepiniai, skanumynai ir rankdarbiai. Taip pat mugėje matėme ir labai unikalių idėjų – loteriją, golfą, magiškus pasirodymus, virtualios realybės žaidimus. Stipriai plušo pradinių klasių mokiniai, tačiau jiems nepasidavė ir vyresnieji. Visi vieningai darbavosi, pirko, pardavinėjo.  Pasirodo, progimnazijos mokiniai gali būti ypač kūrybingi ir dosnūs. Mugės pabaigoje visi liko patenkinti, geros nuotaikos ir pilnais pilvais skanėstų. Pasibaigus kermošiui, buvo suskaičiuoti pinigai. Šiais metais surinktas lėšas nuspręsta  skirti angelo skulptūrai, kuri papuoš progimnaziją 55-ojo jubiliejaus proga.

Teksto autorė 8e klasės mokinė Mėta Kupreščenkaitė

                      Progimnazijoje vyko ypatinga mugė, kurios tikslas – džiaugtis lietuviškomis tradicijomis. Mugė „Verdenės“ progimnazijoje buvo organizuojama su dideliu entuziazmu ir susitelkimu. Mokiniai, mokytojai ir tėvai gamino rankdarbius, siūlė veiklas ir paruošė įvairių pramogų.

                      1–8 klasių kolektyvai organizavo įvairias veiklas, skirtas pritraukti dalyvius. Mokiniai prekiavo spragėsias, kepta duona, rankų darbo papuošalais, gėrimais, organizavo žaidimus, konkursus ir daug kitų linksmybių. Visi dalyviai džiaugėsi šia švente, žinodami, kad dalyvauja svarbioje ir reikšmingoje veikloje.

                      Mugė „Verdenės“ progimnazijoje ne tik buvo puiki proga pasidžiaugti tradicijomis ir praleisti laiką drauge, bet ir sustiprinti bendruomenės dvasią. Visi dalyviai pajuto solidarumą ir vienybę.

Teksto autorius 7b klasės mokinys Danielius Platakis,5b klasės mokinio Motiejaus Kurmiaus nuotraukos.

Skip to content